SolarWinds Access Rights Manager

Software op maat

IT ondersteuning van experts

Gecertificeerde training

Met SolarWinds Access Rights Manager kunt u de toegangsrechten binnen uw IT-omgeving beheren en controleren. Adfontes Software is een toonaangevende SolarWinds-distributiepartner en maakt het voor bedrijven gemakkelijker om hun IT-infrastructuur te beheren zonder dat ze (een team van) IT-experts hoeven in te huren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Bekijk onze diensten
Join Adfontes Sales Channel

Minimaliseer de impact van IT-bedreigingen met SolarWinds Access Rights Manager

Dankzij SolarWinds Access Rights Manager kunt u IT-bedreigingen en cyberaanvallen ontdekken en er onmiddellijk op reageren. Hierdoor hebben bedreigingen van buitenaf een minimale impact op uw IT-omgeving. Door inzicht in aanpassingen verbetert u de compliance en kunt u eenvoudig identificeren wie toegang heeft tot welke delen van de IT-infrastructuur. Met deze software kunt u ook toegangsrechten delegeren. Daarnaast bieden we ook Security Management-oplossingen van SolarWinds en monitoringsoftware. Met onze Netwerk Performance Monitor krijgt u bijvoorbeeld meer inzicht in en verbetert u de prestaties van uw netwerk. Wij adviseren u graag over de verschillende softwareoplossingen van SolarWinds.

Beveilig uw IT-infrastructuur met onze software

Wilt u eenvoudig beheren wie toegang heeft tot verschillende onderdelen van uw IT-systemen en de bedreigingen van buitenaf minimaliseren? Met SolarWinds Access Rights Manager verbetert u de beveiliging van uw IT-omgeving. Als officiële partner van SolarWinds voorzien wij uw bedrijf van de beste software.

Wij helpen u graag als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een SolarWinds licentie. Voor meer informatie over ons en onze diensten kunt u bellen met +31627241181 of een e-mail sturen naar support@adfontessoftware.nl.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP